Om os

OM OS

Copenhagen Exhibition Group blev etableret i starten af 2012, og selskabet ejes og drives af Jesper Åndahl. I 2013 kom J.B. Exhibitions ApS til; som er et driftselskab for en række fagmesser inden for laboratorie udstyr. Et selskab som Copenhagen Exhibitions Group er co-owner af. 


Jesper har over 30 års erfaring med at lave fagmesser; og er dermed en af nordens mest erfarende messemager. I perioden fra 1990 til 2011 var Jesper ansat i Bella Center, heraf de sidste 11 år som øverste direktør for Bella Center koncernens messe- og kongres aktiviteter.


Karrierevejen i Bella Center blev bl.a. skabt via CIFF modemessen, som i perioden fra 1993 til 2011 gik fra en national messe til Nord Europas største fagmesse inden for modeindustrien med en årlig omsætning over 100 millioner kroner. 


I denne periode var Bella Center en af nordens største messe organizer; og havde ca. 34 årlige messer udover en lang række nationale og internationale kongresser. Med andre ord, Jesper har lavet fag- og publikum messer inden for en lang række brancher; og behersker samtlige discipliner inden for messeindustrien.


I Copenhagen Exhibition Group tiden er det blevet til en lang række fagmesser, primært inden for laboratorieindustrien samt en enkelt publikumsmesse inden for Bådbranchen. I 2021 indgik firmaet samarbejdsaftale med brancheforeningen Jewellery of Denmark om at stå for smykke- og ure branchens årlige fagmesse. Første messe blev gennemført i Øksnehallen med succes; og 2023 versionen er planlagt til afvikling i Bella Arena. 


Copenhagen Exhibition Group's målsætning er til stadighed at etablere og gennemføre fagmesser; hvor firmaet står for hele konceptet og gennemførelsen. 

Jesper Åndahl


CEO & Owner 

CPH Exhibition Group ApS


Director & Co-owner

J.B. Exhibitions ApS  

MESSER:

LABMED CPH

i Lokomotivværkstedet

LABDAYS STOCKHOLM

på Stockholmsmässan

LABDAYS AARHUS

i Aarhus Congress Center

LABDAYS OSLO

i X Meeting Point

LABDAYS COPENHAGEN

i Øksnehallen

NEW NORDIC JEWELLERY & WATCH SHOW CPH i Bella Arena

Copenhagen Exhibition Group ApS   -   Niels W. Gades Gade 35   -   2100 DK-Copenhagen Ø   -   Phone +45 21 27 08 14  - Mail: Click here