Om os

OM OS

Copenhagen Exhibition Group blev etableret i starten af 2012, og selskabet ejes og drives af Jesper Åndahl. I 2013 kom J.B. Exhibitions ApS til; som er et driftselskab for en række fagmesser inden for laboratorie udstyr. Et selskab som Copenhagen Exhibitions Group er co-owner af. 


Jesper har over 30 års erfaring med at lave fagmesser; og er dermed en af nordens mest erfarende messemager. I perioden fra 1990 til 2011 var Jesper ansat i Bella Center, heraf de sidste 11 år som øverste direktør for Bella Center koncernens messe- og kongres aktiviteter.


Karrierevejen i Bella Center blev bl.a. skabt via CIFF modemessen, som i perioden fra 1993 til 2011 gik fra en national messe til Nord Europas største fagmesse inden for modeindustrien med en årlig omsætning over 100 millioner kroner. 


I denne periode var Bella Center en af nordens største messe organizer; og havde ca. 34 årlige messer udover en lang række nationale og internationale kongresser. Med andre ord, Jesper har lavet fag- og publikum messer inden for en lang række brancher; og behersker samtlige discipliner inden for messeindustrien.


I Copenhagen Exhibition Group tiden er det blevet til en lang række fagmesser, primært inden for laboratorieindustrien samt en enkelt publikumsmesse inden for Bådbranchen. I 2021 indgik firmaet samarbejdsaftale med brancheforeningen Jewellery of Denmark om at stå for smykke- og ure branchens årlige fagmesse. Første messe blev gennemført i Øksnehallen med succes. Men samarbejdet stoppede, idet parterne blev enige om der ikke længere var grundlag for en selvstændig messe for smykke og ur branchen.


Copenhagen Exhibition Group's målsætning er til stadighed at etablere og gennemføre fagmesser; hvor firmaet står for hele konceptet og gennemførelsen. 

Jesper Åndahl


CEO & Owner 

CPH Exhibition Group ApS


Director & Co-owner

J.B. Exhibitions ApS  

MESSER:

LABMED CPH

i Lokomotivværkstedet

LABDAYS STOCKHOLM

på Stockholmsmässan

LABDAYS COPENHAGEN

i Øksnehallen

LABDAYS AARHUS

i Aarhus Congress Center

LABDAYS OSLO

i X Meeting Point

LABDAYS COPENHAGEN

i den nye K.B. Hallen

Copenhagen Exhibition Group ApS   -   Niels W. Gades Gade 35   -   2100 DK-Copenhagen Ø   -   Phone +45 21 27 08 14  - Mail: Click here