Messer

FAG- & PUBLIKUM-MESSER


Copenhagen Exhibition Group (CEG) beskæftiger sig primært med fagmesser dels gennemført i CEG's regi og dels gennemført i datterselskabet J.B. Exhibitions ApS' regi. Mere specifikt omhandler det fagmesser for laboratorie industrien i Danmark og Sverige. Og det har betydet vi har lavet messer i flere forskellige venues i Skandinavian: Lokomotivværkstedet, Aarhus Congress Center, Øksnehallen og Stockholms-mässan. Som noget nyt har CEG i 2021 indgået samarbejde med brancheforeningen Jewellery of Denmark, hvorefter CEG skal stå for smykke- og ure branchens årlige fagmesse fra og med 2022. Messen videreføres under det hidtige navn New Nordic Jewelry & Watch Fair, og afvikles i Øksnehallen centralt placeret tæt på Hovedbanegården og midt i det hippe Vesterbro.


Med andre ord, vi er stor erfaring med at gennemføre messer; og har unik styresystem der klare alt inden for: Kontrakt håndtering, fakturering og økonomistyring, online katalog, besøgerregistrering samt udstiller scanning af de besøgende. 

Copenhagen Exhibition Group ApS   -   Niels W. Gades Gade 35   -   2100 DK-Copenhagen Ø   -   Phone +45 21 27 08 14  - Mail: Click here