Om os

Copenhagen Exhibition Group 

OM OS

Copenhagen Exhibition Group blev etableret i starten af 2012, og selskabet ejes og drives af Jesper Åndahl. I 2013 kom J.B. Exhibitions ApS til; som er et driftselskab for en række fagmesser inden for laboratorie udstyr. Et selskab som Copenhagen Exhibitions Group er co-owner af. 


Jesper har næste 30 års erfaring med at lave fagmesser; og er dermed en af nordens mest erfarende messemager. I perioden fra 1990 til 2011 var Jesper ansat i Bella Center, heraf de sidste 11 år som øverste direktør for Bella Center koncernens messe- og kongres aktiviteter.


Karrierevejen i Bella Center blev bl.a. skabt via CIFF modemessen, som i perioden fra 1993 til 2011 gik fra en mindre national messe til Nord Europas største fagmesse inden for modeindustrien med en årlig omsætning over 100 millioner kroner. 


I denne periode var Bella Center en af nordens største messe organizer; og havde ca. 34 årlige messer udover en lang række nationale og internationale kongresser. Med andre ord, Jesper har lavet messer fag- og publikum messer inden for en lang række brancher; og behersker samtlige discipliner inden for messeindustrien.


I Copenhagen Exhibition Group tiden er det blevet til en lang række fagmesser, primært inden for laboratorieindustrien samt en enkelt publikumsmesse inden for Bådbranchen. Firmaet målsætning er til stadighed at etablere og gennemføre fagmesser; hvor firmaet står for hele konceptet og gennemførelsen.

Jesper Åndahl


CEO & Owner 

CPH Exhibition Group A/S


Director & Co-owner

J.B. Exhibitions ApS  

MESSER:

LABMED CPH

i Lokomotivværkstedet

SWEDISH LABDAYS

på Stockholmsmässan

LABDAYS AARHUS

i Aarhus Congress Center

SEJLER MESSE

i Lokomotivværkstedet

LABDAYS COPENHAGEN

i Øksnehallen

AARHUS PACK

i Aarhus Congress Center

Copenhagen Exhibition Group ApS   -   Niels W. Gades Gade 35   -   2100 DK-Copenhagen Ø   -   Phone +45 21 27 08 14  - Mail: Push  here